Pris Horeca - Agentie de turism, cursuri de turism

Vacante

Agentia de turism PRISTRAVEL UFTAA UFTAA

Afiliata UFTAA (United Federation of Travel Agents Associations) si IATA (International Air Transport Association)                          PrisTravel este o agentie cu experienta a doua generatii de manageri de turism. Acordam o atentie deosebita vacantei dumneavoastra, fiind atenti la detalii si preferinte dintre cele mai diverse. Recomandarile noastre se bazeaza pe o buna cunoastere a produsului turistic si pe recomandarile unor parteneriate de incredere pe toate meridianele globului. Paricipam regulat la WTM (World Travel Market London) cel mai mare targ al specialistilor in turism din lume, cu care schimbam idei si ne conectam la trend-uri si noi tehnologii.

Rezervarile hoteliere si pentru companiile aeriene sunt realizate pe baza sistemelor GDS utilizate in UE si Nord America si acreditate de IATA si UFTAA.

Un simplu email va deschide o lume a vacantelor de vis!
E-mail

SUNTEM SI SPECIALISTII DESTINATIILOR TRADITIONALE DIN ROMANIA!
Castelul Peles, Sinaia, Romania
Prin departamentul de invatamant pentru turism, training profesional si consiliere pentru HORECA si agentii de turism SUNTEM O PREZENTA CUNOSCUTA SI APRECIATA IN ROMANIA pentru start-up-uri in industria de profil!

Cu tarife modice OFERIM EXPERTIZA de nivel european la infiintarea unei agentii de turism sau la organizarea, dotarea cu personal si materiala a oricarei structuri de primire cu functiuni de cazare si / sau alimentatie (hoteluri, pensiuni, restaurante etc).

Agentie de turism, cursuri de turism