Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pris HORECA S.R.L. este o societate comerciala specializata si autorizata ANC pentru cursuri in turism (Manager, Receptioner hotel, Agent/ Ghid turism, Cameriste, etc). ANC (Autoritatea Nationala pt Calificari) este o institutie apartinand Ministerului Muncii. Diplomele eliberate sunt certificate de calificare sau, dupa caz, certificate de absolvire avand insemnele statului roman si numele Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei pe en-tete.

Avem o experienta de peste 20 de ani de recrutare si invatamant pentru turism si peste 37 de ani de experienta in industria turismului.

Autorizatiile noastre le gasiti in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.

Manager: Viorel Prisecaru, MBA, laureat al prestigiosului Glion Institute of Higher Education, Elvetia.

In portofoliul societatilor hoteliere pentru care am pregatit personal, se numara:

- Grand Hotel Orient, Braila

- Hotelurile Galati Centrum si Danube Stars (Dunarea S.A. Galati)

- Hotel Mercur, Galati

- Hotel WaterLand, Galati

- Hotel Iaki, Mamaia

- Sky Garden Restaurant - Walkie-Talkie Tower, London

- Water Mill Hotel, London

- Imperial Golf Hotel, Hythe London

- Robby Travel Braila

- Condor Travel Galati

- Sfinx Travel Galati

- Ognivia CDI Arges

- Coral Pitesti

- Kusadasi Bucuresti

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Agentia de turism PRISTRAVEL este afiliata UFTAA (United Federation of Travel Agents Associations) si IATA (International Air Transport Association)

PrisTravel este o agentie cu experienta a doua generatii de manageri de turism. Acordam o atentie deosebita vacantei dumneavoastra, fiind atenti la detalii si preferinte dintre cele mai diverse. Recomandarile noastre se bazeaza pe o buna cunoastere a produsului turistic si pe recomandarile unor parteneriate de incredere pe toate meridianele globului. Paricipam regulat la WTM (World Travel Market London) cel mai mare targ al specialistilor in turism din lume, cu care schimbam idei si ne conectam la trend-uri si noi tehnologii.

Rezervarile hoteliere si pentru companiile aeriene sunt realizate pe baza sistemelor GDS utilizate in UE si Nord America si acreditate de IATA si UFTAA.

Un simplu email va deschide o lume a vacantelor de vis!

SUNTEM SI SPECIALISTII DESTINATIILOR TRADITIONALE DIN ROMANIA!

Prin departamentul de invatamant pentru turism, training profesional si consiliere pentru HORECA si agentii de turism SUNTEM O PREZENTA CUNOSCUTA SI APRECIATA IN ROMANIA pentru start-up-uri in industria de profil!

Cu tarife modice OFERIM EXPERTIZA de nivel european la infiintarea unei agentii de turism sau la organizarea, dotarea cu personal si materiala a oricarei structuri de primire cu functiuni de cazare si / sau alimentatie (hoteluri, pensiuni, restaurante etc)