Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CURSURI TURISM

Curs manager in activitatea de turism

Sunt cursuri postuniversitare, adresate posesorilor de diplome de licenta in orice domeniu de activitate, dar care vor sa patrunda in lumea fascinanta a turismului, si nu oricum ci cu posibilitatea ocuparii unor posturi manageriale, atat in domeniul HORECA cat si al agentiilor de turism. Dureaza sase luni, este alcatuit din ore de teorie, cu predare sau, in unele cazuri online, la distanta si dintr-un numar de ore de activitate practica, aceasta constand intr-un stagiu in agentie si in pregatirea unui traseu/obiectiv turistic si prezentarea acestuia in fata colegilor si a comisiei de examinare.

Curs agent de turism-ghid si ghid national

Sunt cursuri ce se adreseaza absolventilor cu studii cel putin liceale, cu bacalaureat si dureaza sase luni. Cunoasterea limbii engleze poate reprezenta un avantaj. Cursul este structurat tot in doua parti, pregatire teoretica si practica, cea practica constand in pregatirea unui traseu turistic si prezentarea acestuia in fata colegilor si a comisiei de examinare.

Cursuri de initiere in hotelarie si activitatea de restaurare (food and beverage)

Sunt cursuri adresate tuturor celor care doresc sa lucreze intr-una din meseriile de baza HORECA (chelner, receptioner, bell boy, guest relation, housekeeping) sau care lucreaza deja si doresc sa-si structureze si sa-si completeze, pe baze academice cunostintele in domeniu.

Aceste cursuri sunt cu predare in special in engleza, obiectivul cursului fiind stapanirea frazeologiei si limbajului tehnic hotelier in engleza, a protocolului folosit in activitatile HORECA si de welcome service pentru oaspetii vorbitori de limba engleza.

Extrem de util celor ce vor sa se angajeze in strainatate: Marea Britanie, SUA, vase de croaziera etc.

Absolventilor care se remarca le putem chiar propune, ca si parte componenta a cursului, stagii de practica platita in Uniunea Europeana!

Lectorii cursului sunt profesori universitari sau de la prestigioase licee din Galati, cu o vasta experienta pedagogica si cu vechi colaborari in turism cu firma noastra. Directorul de curs, Viorel Prisecaru, este absolvent al Facultatii de Comert din cadrul ASE Bucuresti si laureat al prestigiosului Glion Institute of Higher Education din Glion sur Montreux, Elvetia, unde a participat ca bursier al International Hotel Association si al Sheraton Management Corporation, urmat de un stagiu la celebrul The Ritz Hotel din Londra. Are o experienta de 16 ani in industria hoteliera si de 19 ani in activitatea agentiilor de turism si a invatamantului pt turism.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Detinem si o baza de date cu ghizi atestati, categoria ghid local sau ghid national, deci va putem oferi servicii specializate, fie pentru tururi pietonale, ghizi pentru circuite nationale sau internationale, atat pentru tururi culturale cat si de relaxare.

Viorel Prisecaru

Ghid de turism

Ghid national

atestat din 1999

Experienta cu grupuri ghidate in Romania, Israel, Italia, Franta, Anglia, SUA si China. Exceptionale tururi pietonale in Galati, Braila, Brasov, Constanta, Bucuresti si Sinaia.