Pris Horeca - Agentie de turism, cursuri de turism

Cursuri de turism

Cursuri de turism


Curs director de agentie de turism

Curs adresat absolventilor de liceu cu bacalaureat, are o durata de 6 luni, cu un numar de 720 de ore, o treime pregatire teoretica si doua treimi pregatire practica. Absolventii cursului isi pot licentia agentia de turism sau pot ocupa postul de director de agentie de turism.


Curs ghid de turism

Are o durata de 6 luni, cu un numar de 720 de ore. Se adreseaza absolventilor de liceu, dar si a celor de invatamant obligatoriu general (10 clase). Absolventii cursului pot obtine de la Ministerul Turismului atestatul si ecusonul de ghid local.
Doritorii pot urma si o specializare de 4 saptamani pentru a deveni ghid national. Cursul de ghid national confera anvergura internationala absolventului si deci titularului atestatului si ecusonului de ghid national. Posesorul de atestat si ecuson de ghid national poate conduce si cetateni romani in strainatate, dar si straini in Romania.


Cursuri de initiere in hotelarie si activitatea de restaurare (food and beverage)

Sunt cursuri adresate tuturor celor care doresc sa lucreze intr-una din meseriile de baza HORECA (chelner, receptioner, bell boy, guest relation, housekeeping) sau care lucreaza deja si doresc sa-si structureze si sa-si completeze, pe baze academice cunostintele in domeniu.
Aceste cursuri sunt cu predare in special in engleza, obiectivul cursului fiind stapanirea frazeologiei si limbajului tehnic hotelier in engleza, a protocolului folosit in activitatile HORECA si de welcome service pentru oaspetii vorbitori de limba engleza.
Extrem de util celor ce vor sa se angajeze in strainatate: Marea Britanie, SUA, vase de croaziera etc.


Absolventilor care se remarca le putem chiar propune, ca si parte componenta a cursului, stagii de practica platita in Uniunea Europeana!

Lectorii cursului sunt profesori universitari sau de la prestigioase licee din Galati, cu o vasta experienta pedagogica si cu vechi colaborari in turism cu firma noastra. Directorul de curs, Viorel Prisecaru, este absolvent al Facultatii de Comert din cadrul ASE Bucuresti si laureat al prestigiosului Glion Institute of Higher Education din Glion sur Montreux, Elvetia, unde a participat ca bursier al International Hotel Association si al Sheraton Management Corporation, urmat de un stagiu la celebrul The Ritz Hotel din Londra. Are o experienta de 16 ani in industria hoteliera si de 19 ani in activitatea agentiilor de turism si a invatamantului pt turism.


Turisti Israel
Cu un grup de turisti in Israel la Muntele Ispitei
      TV
Despre meseria de ghid de turism
      TV
Dupa un tur de oras Galati, cu doi oaspeti de vaza ai urbei, Prof. Tudorel Toader si Prof. Constantin Dulcan
      Absolventa
Felicitand o absolventa ... In poza aceasta puteti fi dumneavoastra!
Agentie de turism, cursuri de turism