Cariere

Cursuri manager in activitatea de turism

Sunt cursuri postuniversitare, adresate posesorilor de diplome de licenta in orice domeniu de activitate, dar care vor sa patrunda in lumea fascinanta a turismului, si nu oricum ci cu posibilitatea ocuparii unor posturi manageriale, atat in domeniul horeca cat si al agentiilor de turism.dureaza sase luni, este alcatuit din ore de teorie, cu predare sau, in unele cazuri online, la distanta si dintr-un nr. de ore de activitate practica in unitati horeca sau in agentia noastra de turism.

 

Cursuri de agent de turism / ghid de turism

Sunt cursuri ce se adreseaza absolventilor cu studii cel putin liceale, cu bacalaureat si dureaza patru luni. Este necesara cunoasterea limbii engleze. Cursul este structurat tot in doua parti, pregatire teoretica si practica, cea practica constand in pregatirea unui traseu turistic si prezentarea acestuia in fata colegilor si a comisiei de examinare

 

Cursuri de initiere in hotelarie si activitatea de restaurare (food and beverage)

Sunt cursuri adresate tuturor celor care doresc sa lucreze intr-una din meseriile de baza horeca (chelner, receptioner, bell boy, guest relation, housekeeping) sau care lucreaza deja si doresc sa-si structureze si sa-si completeze, pe baze academice cunostintele in domeniu.
Aceste cursuri sunt cu predare in special english, obiectivul cursului fiind stapanirea frazeologiei si limbajului tehnic hotelier in engleza, a protocolului folosit in activitatile Horeca si de welcome service pentru oaspetii vorbitori de limba engleza.
Extrem de util celor ce vor sa se angajeze in strainatate: Marea Britanie, SUA, vase de croaziera, etc.

 

Absolventilor care se remarca le putem chiar propune, ca si parte componenta a cursului, stagii de practica platita in Uniunea Europeana !

Avem o experienta de 17 ani in Galati, prin parteneriatul cu Universitatea Dunarea de Jos, studentii de la turism efectuand prin intermediul nostru stagii de practica platita in hoteluri din insulele grecesti Rodos, Creta, Kos si Corfu !